Centre Pompidou

Sketch/Renzo Piano

Centre Pompidou/Book Bag

 

This original tote-bag is decorated with an original sketch designed by the architect Renzo Piano. The winning project, submitted by the architects Richard Rogers, Renzo Piano and Gianfranco Franchini broke with architectural conventions by moving functional elements such as escalators, water pipes and air conditioning to the outside of the building, freeing interior space for the display of art works. The pipes and ducts are all colour-codedblue for air, green for water, red for elevators, yellow for electricity.

Task

Screen printed front on a Black 238 gsm cotton ½ panama, with a screen printed back, black fabric handles. An iconic sketch of an iconic building.

  • Design

    Renzo Piano Sketch

  • Client

    Centre Pompidou

  • Product

    Book Bag

Collaboration

Got a project?
Let’s talk.

We’re a team of printers, sewers and designers who love creating textiles. Our team work hard to make the perfect products for a huge variety of customers.